Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Швидкий огляд оновленого BMW M5 Competition

Після проведення рестайлінга 5-Series спеціалісти компанії BMW взялися за флагманську модель з індексом M5. Декілька днів тому відбулася прем҆ єра оновленого седана M5 Competition під капотом якого розмістився монструозний 8-циліндровий турбодвигун об҆ ємом 4 літри та потужністю 620 к.с. Конкуренцію новачку повинні скласти німецькі седани та універсали Audi RS 6 та Mercedes E 63 AMG. Старт продажів на європейському ринку BMW M5 Competition заплановано на осінь цього року за базовою ціною від 115 тисяч євро.

В 2020 модельний рік BMW M5 Competition входить з незначними косметичними оновленнями, до яких належать змінені фари головного світа, нова радіаторна решітка, передній сплітер та розширені пакети опцій. Крім передньої частини седану деякі зміни помітні і позаду, а саме невеличкий спойлер на кришці багажника, спортивний дифузор та подвійний вихлоп з нержавіючої сталі. Також новий M5 можна замовити в одному з трьох нових кольорів - Tanzanite Blue, Aventurine Red або Alvit Grey. В якості базового оснащення на суперкар встановлені 20-дюймові легкосплавні колісні диски.

Інтер҆ єр обновився набагато кардинальніше і це помітно перш за все на центральній консолі, де нас зустрічає величезний екран мультимедійної системи. Перед очима водія постає новий віртуальний кокпіт з 12,3-дюймовим монітором на який виводиться вся необхідна інформація. Серед унікальних для цієї моделі опцій ми відзначимо спортивні сидіння з електроприводом, стереосистему Harmon/Kardon та оздобення алькантарою. На цьому перелік опцій тільки починаєься, адже BMW M5 флагманська модель. Замовити можна такі опції як підігрів,охолодження та массаж передніх та задніх сидінь, потужну стереосистему Bowers&Wilkins, камеру кругового огляду, сучасний паркувальний помічник Parking Assistant Plus. Незважаючи на солідний вік моделі, німцям вдалося втримати салон рестайлінгового седана на високому технічному рівні.

Під капотом оновленого BMW M5 встановлено модернізований двигун який поєднано з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Як і раніше на моделі можна активувати режим заднього приводу для дріфту. З місця до 100 км/год M5 Competition може розігнатися всього за 3,3 секунди при цьому середня витрата пального при розміреному темпі їзди не перевищить 15 літрів палива на кожні 100 км пробігу. Максимальна швидкість обмежена на позначці у 250 км/год. Покращення ходових якостей моделі М5 пов҆ язано з збільшенням жорсткості кріплення двигуна, новими амортизаторами та ефективними гальмами. Для покупців доступні деякі елементи кузова з карбону, що додає індивідуальності кожному автомобілю…

 

22.06.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Швидкий огляд оновленого BMW M5 Competition

Політика конфіденційності